Alla inlägg den 26 juli 2009

Av Sofie - 26 juli 2009 21:56

Lite hastigt i torsdags kväll beslutade vi att denna lediga helg skulle avnjutas på landet.


För att vara riktigt säker på att alla hundprylar skulle komma med var jag noga med att packa allt redan på torsdagen. Planen var att träna appellspår och shejpa framförgåendet för hela slanten men... Av alla väskor och påsar som skulle med kan ni gissa vilken som glömdes? Frustration var ordet...


Bortsett från den glömda hundväskan så hade vi en riktigt bra helg. God mat och fint väder om än lite blåsigt. Farbror schnauzer fick självklart följa med men tyvärr verkar han ha en svacka i sitt välmående. Jag antar att alla dessa år av hälta och snedbelastning börjar ta ut sin rätt men jag hoppas att denna kraftiga försämring endast är temporär.


Det blev en tur till blåbärsskogen och det visade sig att hundarna tyckte att de blå bären var himla mumsiga. I förbifarten plockade vi även en hel del kantareller, det är lustigt att  när man inte letar finns de gula svamparna överallt.


När träningssuget smög sig på byggde Johan, snäll som han är, ett temporärt hinder åt mig. han lovade också att om han fick ritningen på det "riktiga" hindret så ska han bygga ett sådant till mig!


Åter hemma i staden väntar nu ytterliggare en dag med ledighet och sedan  är det bara två veckor kvar till semestern!


 

 Frasse njuter av solen.


 

Hindret.


Måste vi gå in?


Tristan tigger blåbär.


 


 

Lycka är att springa!


Ovido - Quiz & Flashcards