Alla inlägg den 1 juli 2009

Av Sofie - 1 juli 2009 18:33

Jag försöker träna med Tristan, september börjar ju närma sig, men pga jobbtider och värme så blir det inte mer än små mikropass. Tristan kan inte ge riktigt det jag vill ha och det blir mycket petande med detaljer som inte kräver "fart och fläkt", vilket iof är behövligt det med.


Läggandet har vi inte några som helst problem med längre, snabbt och snyggt slänger han sig i backen. Däremot så har Tristan själv omvandlat övriga moment så att även dessa numera innehåller lägganden... Kanske inte riktigt lika önskvärt!


Framförgåendet går lite sådär, jag har svårt att få honom att tänka framåt. Utan synretning blir han osäker och tittar bakåt på mig och söker hjälp...


Något som har varit riktigt effektivt att träna i värmen är platsliggningen. Det lilla aussiemonstret vet vad jag vill ha av honom vid platsliggning, men ibland kan det inte bara hjälpas när det börjar krypa i benen på en liten buse och det blir lite ostabilt och nervöst.

Sedan värmen kom tar Tristan det gärna lite lugnare utav sig själv och tycker inte att platsliggningen är så värst långtråkig utan snarare rätt skönt, vilket har gett en väldigt stabil plats. Jag kan nu lägga honom på långa avstånd och under lång tid utan att känna mig orolig för att han ska gå upp! Min förhoppning är att detta ska sätta sig såpass bra att det inte är några problem sedan när temperaturen sjunker... Hoppas kan man alltid!

Ovido - Quiz & Flashcards