Alla inlägg den 31 maj 2009

Av Sofie - 31 maj 2009 15:41

Det börjar så sakta dra ihop sig inför Tristans MH och nybörjare som jag är vet jag ju inte riktigt hur det hela kommer att gå till. Tyckte därför att det var en bra idé att åka til klubben som idag arrangerade ett MH för att gå med och titta.


Jag och Johan gick med på två hundar som dessutom reagerade väldigt olika, en med mycket rädslor och en som tog det mesta med ro. Det var riktigt intressant att se och speciellt att höra beskrivningen efteråt. Beskrivaren såg så mycket mer än jag först trodde.

Roligt var det också, så nu känns helt plötsligt en månad jättelångt innan jag och Tristan får chansen. Men nu behöver jag åtminstonde inte vara nervös över själva utförandet.


I samband med MH:t fick jag också dagens "vad världen är liten" stund. Det visade sig nämligen att testledaren var tillfrågad att ställa upp som figge på vårt MH i Uppsala men var lite osäker med tanke på resan, så nu kanske hon ska åka med oss upp när det är dags.


Innan vi åkte hem sprang vi ett varv i Ursvik. Värmen var inte nådig och väl hemma är vi alla lite tagna. Planen är att träna lite ingångar och framförgående till kvällen om aussiemonstret återfår sina krafter tills dess. Men först ska det bli tapas med lilla mamsen!

Ovido - Quiz & Flashcards