Direktlänk till inlägg 15 april 2010

Grattis Tristan!

Av Sofie - 15 april 2010 11:18

     

Idag är ingen vanlig dag för det är Tristans födelsedag! Hela 2 år har det lilla monstret hunnit bli, vart har tiden tagit vägen?!


Igår blev det lydnadsträning med Anna och Malin på min och Annas "privata" lydnadsplan. Tristan började riktigt bra men en kort stund in i fotgåendet börjar fokusen skifta... Jag känner verkligen att jag inte kommer någon vart... I övriga moment är han med mig och vill men så fort vi tränar fotgåendet så vill han inte. Känner att jag står stampar och frustrationen byggs på! Något som gick chockerande bra var framförgåendet, riktigt rakt och snyggt!


Maria och lilla Cash kom förbi när vi tränade och effektiviteten sjönk såklart drastiskt med en söt liten valp närvarande. Milo hade fått stanna hemma med Johan så det blev inget bus för bröderna. Vill passa på så mycket som möjligt att låta både stor fläck och liten fläck ha egentid med mig och Johan.


Introducerade klickern för Milo idag och började klicka lite smått för ögonkontakt. Han fattade ganska fort även om det var svårt att slita sig från handen med godis. MiniMi är nämligen totalt mattokig, har redan gjort ett försök att sno min macka. Snabb som tusan var han! 


Annars tar vi det ganska lugnt med träningen så här i början och vi fokuserar just nu på att få vardagen att fungera och att helt enkelt bygga en bra relation mellan oss. Vi skyndar långsamt helt enkelt!

 
 
Malin

Malin

15 april 2010 14:57

Åh gratta älsklings Tristan från mig!
Moa hälsar att hon lovar att busa ännu mer nästa gång dom ses och ja Tjabo... han hälsar att Tristan blir bättre med åren ;)

http://difloydsfiesta.com

 
Liza,Lotus&Pax

Liza,Lotus&Pax

15 april 2010 15:09

Grattis Tristan!
Ja visst är det kul med fina bilder, bara man kan få med hundarna på bild såsom de far runt! Man får fundera på att ta en stillsammare ras som är enklare att fota nästa gång, ha ha!

http://www.lizashundar.bloggplatsen.se

 
Maria&Cash

Maria&Cash

15 april 2010 21:07

Grattis fin fina monstret!!
Hoppas ni har haft en härlig dag, ge honom en puss från mig och cash :)

http://www.marycash.wordpress.com

 
Marie L

Marie L

15 april 2010 21:09

Grattis till hela 2 år Tristan! Jag får väl börja klicka in Lystra imorgon. Har endast fått henne att sätta sig, men hon ger "vacker tass" självmant. Hon kommer gärna tillbaka med grejor man kastar oxå, gör Milo oxå det?

http://www.123minsida/Minos

 
Lisa

Lisa

16 april 2010 09:23

Grattis till aussiemonstret!! Och grattis ill er alla för nytillskottet, så liten och pluttig!!

http://eskil-isak.com

 
Ingen bild

malin och Vegas

16 april 2010 11:32

Stort Grattis till Tristan! Han måste ha varit nöjd med sin present, en alldeles egen hårig "tuggleksak" lilla mini.. Han är så söt med sina vita ögonfransar=)

 
Camilla

Camilla

16 april 2010 14:20

Grattis till två åringen!!
"stor fläck och liten fläck"....gull!!!

http://www.bentley.bloggplatsen.se

 
sofie

sofie

16 april 2010 16:54

Hittade hit från en annan sida, och såg att din aussie är precis jämngammal med min! Grattis Tristan!:)

http://www.dogpower.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 9 augusti 2010 21:46

Precis som många andra just nu så flyttar jag på bloggen. Ni kan fortsättningsvis hitta oss på http://aussiemonster.se Ses där! ...

Av Sofie - 9 augusti 2010 18:00

     Igår var det äntligen dags för oss att bege oss till vallhagen. Det här året har det inte på långa vägar blivit så mycket vallträning som jag önskat men förhoppningsvis kommer det bli lite bättre framöver. Får och hagar stod Micke, som har C...

Av Sofie - 9 augusti 2010 14:18

Och så var semestern slut och vi har nu återvänt från landet och friheten. Min tanke när vi åkte ner var att spåra och träna massor men väl där så gick vi på semester istället. Visst blev det några spår men mest bad och mysiga skogspromenader.   ...

Av Sofie - 28 juli 2010 16:40

Sent igår kväll kom vi hem efter några dagar i sälen. Några dagar som inte riktigt blev som jag tänkt mig. Johan skulle hjälpa till med byggandet av loftet på svärföräldrarnas stuga medan jag planerat att sitta och mysa i solen med en bok, promenera ...

Av Sofie - 22 juli 2010 14:29


   Nu är min sista natt gjord och jag har semester i hela två veckor! Härligt! Vi satsar på en slapparsemester på landet men också en liten tur till Sälen kommer det att bli. Ska bli skönt att bara drälla runt lite, läsa bok och träna hund. ...

Ovido - Quiz & Flashcards