Alla inlägg den 18 april 2010

Av Sofie - 18 april 2010 21:42

  


Igår åkte vi ut till Värmdö tillsammans med Camilla, Anna, Malin och massor av hundar för att möta upp Lisa för några timmar i spårskogen.


Lisa fick lägga Tristans spår på ca 500 m med 3 pinnar och en leksak. Det var ett riktigt bra spår vi fick, med mycket varierande terräng, så det tackar vi för! Tyvärr trasslade Tristan väldigt mycket fram till första pinnen, han jobbade hårt men inte med rätt spår... Jag tror att han gick på diverse viltspår istället. När vi väl hittat första pinnen var det som om det klickade till och han gick riktigt bra och plockade de två kommande pinnarna. Sista sträckan var monstret dock riktigt trött (så går det när man bränner energi på massa trams i början) och det blev tyvärr inte jordens bästa avslut, men det är bara att träna på. Bland det bästa var nog när Tristan vid ett tillfälle hade lite bråttom och gick över en pinne men han märkte det och gick tillbaka för att leta efter den, stort plus i kanten!


Lilla Milo fick även han testa på ett litet spår som kans sammanfattas: lite nos, några planlösa steg, lite mer nos och oj fanns det korv här?!


Malin hade bakat kladdkakemuffins som förgyllde fikat. Mumsigt!


  

Man blir trött av skogen...


Milo har även fått träffat farbror schnauzer under helgen som tydligen hade ett extremt bitvänligt skägg. Stackars Frasse...


Idag var det dags för en liten valpträff i Enköping. Hela 6 valpar dök upp så de fick röja av sig ordentligt. Roligt att så många kom! Mördarvalpen höll sig förvånansvärt beskedlig (måste väl skärpa sig när mamma är närvarande) så jag passade på att gosa när käftarna för en gångs skull inte slog för fullt.


Annars har jag nu fått bekräftat att min nya fina kamera inte är som sig bör. När inte auto eller någon annan förprogrammerad funktion fungerar med att ta kort utomhus är det något som inte stämmer och inte bara mina bristande fotograferingskunskaper. Så nu måste jag försöka få den lagad... Känns trist när man köper dyra grejer och så fungerar de inte...


Idag är det även dags för 9 veckors bilder på miniMi men dessa får ni faktiskt vänta på tills imorgon.


Ovido - Quiz & Flashcards