Alla inlägg den 10 april 2010

Av Sofie - 10 april 2010 19:22

  


Jag hade hoppats på lite solsken idag men istället fick vi blåst och lite småregn när jag, Johan, Tristan, Malin, Moa och Tjabo åkte ut till järvafältet för lite spårträning. Fördelen med lite sämre väder är ju förstås att skogen inte blir så trång och hundarna kunde busa järnet. Tjabo passade även på att bada i diverse vatten/gyttjepölar till Malins stora glädje.


Idag var det Johan som ansvarade för spårlinan och jag gick efter för att träna på att bättre läsa Tristan . Det var ett väldigt snirkligt spår över bergshällar på ca 500 m med tre pinnar och en leksak och Tristan gick det galant. Han fick tappt en gång men när ingen (läs jag) störde honom med linan syntes det tydligt hur han cirklade tillbaka för att ringa in spåret igen och löste problemet fint. Alla pinnar plockades och tempot var kanon. Kanske var det allt raceande innan som gjorde att han hade en lite lugnare och mer noggrann sinnestämning?!


På vägen hem svängde vi förbi mamsen och passade på att gosa lite med farbror schnauzer. Frasse kommer nog undra om det verkligen är nödvändigt men en till fläck i familjen nu när den första äntligen slutat att vara alltför jobbig, lilla gammelgubben...


Så, imorgon är det då äntligen dags... Lilla filuren Milo ska hämtas hem!

  

Ovido - Quiz & Flashcards