Alla inlägg den 2 september 2009

Av Sofie - 2 september 2009 21:55

Tre dagar av skola har nu passerat och jag kan konstatera att detta blir en riktigt mastig termin. Förutom ordinarie placeringar har vi även flertalet extra jourpass som ska tas och utöver det vore det ju bra om man han plugga lite... Men roligt ska det bli för det här är en termin jag verkligen sett fram emot, kirurgi!


Så bra start på veckan blev det dock inte. I måndags var Tristan tillbaka på ruta 1 i dagisverksamheten vilket skapade ångest och oro hos mig och måndagsträningen blev inte särskilt bra. Tisdagen blev ännu värre och monstret hade stressat även inomhus. Det är tur att dagisfröknarna är så positiva och uppmuntrande för idag fungerade det igen! Tydligen hade en tik i boxen bredvid börjat löpa och dem misstänkte att det kunde vara orsaken (dessutom finns det två höglöpande tikar i lokalen också), så nu är det bara att hålla tummarna att det fortsätter fungera...!


Glad i hågen begav vi oss till klubben för träning med Anna och Malin och det gav utslag. Tristan hade härlig atttityd i träningen och våra moment flöt på bra. Så jag antar att det stämmer, efter regn kommer solsken!

Ovido - Quiz & Flashcards