Alla inlägg den 5 maj 2010

Av Sofie - 5 maj 2010 22:13

Sitter här i soffan med en trött och nybadad Milo bredvid mig. Badet var välbehövligt efter att han under kvällen har fått busa med Cash och då grabbarna trots att de hade en stor gräsmatta att leka på envisades med att rulla runt på den lilla grusplanen bredvid... Tristan fick lite träning i fotgående innan han släpptes lös med Moa. Skönt att båda grabbarna fick leka med någon i deras egen storlek en stund.


Tristan var väldigt het och trängde en del vilket han även gjorde i måndags på träningen. Han visar en attityd och ett engagemang jag inte sett förut vilket är jätteroligt så kanske, kanske kan vi ha en chans på kommande tävlingar... Undrar om det beror på konkurrens med valpen?!


Även Milo var med på måndagsträningen och fick leka på appellplanen vilket inte var några som helst problem. Det märks att han har insett att det är roligt att leka med oss människor och klarar nu av att kampa engagerat trots lekande hundar runtomkring! Han tränade även på att knipsa koppel... Skitvalp!

Efter träningen var det dags för styrelsemöte så då fick Milo vara med som möteshund vilket han skötte bra.


Igår var vi en sväng i skogen med Anna och killarna. Inte så effektiv träning men det var skönt att ta det lugnt och njuta av solen.

Tristan har fått ganska tuffa spår på sistonde så jag tänkte att han skulle få ett jaktspår för skojs skull, men om det blev så väldigt roligt vet jag inte. Han spårade som en kratta och stackars Anna fick vänta länge på att bli hittad.

Någon som dock skötte sig bra var lilla Milo. Han fick ett korvspår och när han väl trillat över första högen förstod han att han skulle leta på marken. Milo följde mitt spår på jakt efter korv och sökte sig hela tiden tillbaka till spåret så fort han kom av, så kanske att man kan kalla det för början till spårarbete. Det verkade iaf som om han tyckte att det var roligt för sedan sprang han tillbaka av sig själv för att gå spåret både två och tre gånger till! 


Dagens överraskning var att kameran är färdig. Tydligen behövde de byta ut slutaren och nu verkar den fungera normalt igen. Slutet gott allting gott!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards