Direktlänk till inlägg 2 juni 2010

Jagad av polisen

Av Sofie - 2 juni 2010 20:34

  

Milo Långben... 


Det är tur att man har fläckarna som ger en välbehövliga pauser mitt i all ångest men lite huvudvärk lyckas de genera också. Eller iaf den lilla... Djävulstyg i massor när matte försöker koncentrara sig!


Kände mig instängd från det fina vädret idag så jag packade lilla ryggsäcken och tog aussiemonstren i handen och gick på pluggutflyckt. Bra träning för fläckarna att ta det lugnt bland folk, hundar och bilar medan jag fick sol och pluggtid. Efter en stund kör en polisbil av vägen och upp på gångvägen och stannar, jag var inte ensam på gräsplätten så många nyfikna blickar vändes åt polishållet. Poliserna kliver ur bilen och börjar gå, mot mig! Jag hann bli lite nervös och undra vad jag gjort nu innan jag såg att det var vår granne från inunder, lättnad!


Grannen är barnsligt förtjust i Milo och ville visa sin kollega hundarna. Det är tur att Milo charmat grannen för vi låter nog en del speciellt när fläckarna börjar busa på parketten... Grannen har ju kommit med frågan om hur vår parkett mår... Tålig är han iaf och det är skönt att ha en dialog som fungerar utifall att.


Upptäckte idag att Milo slagit av en hörntand och medan jag pillade lite på tänderna märkte jag också att framtänderna i underkäken är lösa, så nu är väl tandbytartiden runt hörnet och så kanske även svaret på vad det ska bli av dessa underliga öron...?!


  

Kullsyskonens öron har rört mycket på sig men att ett öra bara skulle försvinna?!

 
 
Frida

Frida

2 juni 2010 22:24

Hahha=) Vilken sötis!

http://www.tenghede.se

 
Sanna Tijah Älva Pippi

Sanna Tijah Älva Pippi

3 juni 2010 12:22

Vad bra då, ser ju inte lågställd ut i allafall;-). Såg att Pippi också slagit av en hörn tand...

http://www.sugarwinds.se

 
Maja, Ache & Link

Maja, Ache & Link

3 juni 2010 21:25

hahah...vilken galen kull, med många utslagna tänder! Men gud vilka långa ben han har fått..hahahah! Kanske kan ses och träna någon kväll? Måndag?

http://greatwarrior.bloggplatsen.se

 
Malin m. Vegas

Malin m. Vegas

3 juni 2010 22:17

åhh va sööt han är! Fina långa ben har han oxå fått=) De bästa valparna slår av en huggtand. Det gjorde nämligen Veggivalpen oxå=)

http://truefriend.bloggplatsen.se

 
Marie L

Marie L

4 juni 2010 00:51

Vilka härliga mörka färger Milo fått. Lystra har tappat ett par tänder hon oxå. Kul att ni kommer på rasspecialen (kanske vi kan ha en egen klass för högbentabakbensvalpar)...

http://www.123minsida.se/Minos

 
Maria&Cash

Maria&Cash

4 juni 2010 12:05

Hahaha va härligt om hans öron skulle förbli så ;) Cash den slyngeln har också tappat hörntänder :D Det ser ut som att Milo har växt på sig han med, kanske jämnhöga snart? (hoppas)

http://www.marycash.wordpress.com

 
Maja, Ache & Link

Maja, Ache & Link

4 juni 2010 13:17

Jag har sommarlov nu i tre veckor och inga tävlingar förrän i juli, vi så ska träna för fullt! Säg bara till en dag som passar så ska jag nog kunna ordna det. inte ons den 9 juni, då ska bilen få ny kammrem.

http://greatwarrior.bloggplatsen.se

 
Camilla

Camilla

4 juni 2010 13:45

Tänderna trillar ur valpmunnarna märker jag :) Gizmo har oxå tappat två st,dock inga avslagna hörnisar.
Visste inte att dom tappar öronen i samband med tandlossningen. *skratt*
Vilka mörka fläckar Milo har,Gizmos är mycket ljusare,kanske beror på vilken zon man bor i ....hehe!

http://www.gizmobus.bloggplatsen.se

 
Nathalie

Nathalie

4 juni 2010 14:49

Hej, hittade nyss in hit till dig och aussiemonstrena (tänk att hela aussie-världen är sammankopplad på nätet!) Bromma-Nathalie här… Vad lillpricken blivit stor, och vad skönt att få sitta i solen och plugga - det är riktigt vardagslyx det! :)

http://www.entjejenhundenhusvagn.se

 
Nathalie

Nathalie

4 juni 2010 15:36

Javisst blir dhusvagnen fin? :) Det gäller att njuta nu precis som du skriver, snart är allt söndertuggat, haha! Dexter var riktigt fint, hoppas du inte ska ha någon fler hane för det lägger jag absolut till i förslags-listan. ;) Ska ni på aussie-rikslägret i September förresten?

http://www.entjejenhundenhusvagn.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 9 augusti 2010 21:46

Precis som många andra just nu så flyttar jag på bloggen. Ni kan fortsättningsvis hitta oss på http://aussiemonster.se Ses där! ...

Av Sofie - 9 augusti 2010 18:00

     Igår var det äntligen dags för oss att bege oss till vallhagen. Det här året har det inte på långa vägar blivit så mycket vallträning som jag önskat men förhoppningsvis kommer det bli lite bättre framöver. Får och hagar stod Micke, som har C...

Av Sofie - 9 augusti 2010 14:18

Och så var semestern slut och vi har nu återvänt från landet och friheten. Min tanke när vi åkte ner var att spåra och träna massor men väl där så gick vi på semester istället. Visst blev det några spår men mest bad och mysiga skogspromenader.   ...

Av Sofie - 28 juli 2010 16:40

Sent igår kväll kom vi hem efter några dagar i sälen. Några dagar som inte riktigt blev som jag tänkt mig. Johan skulle hjälpa till med byggandet av loftet på svärföräldrarnas stuga medan jag planerat att sitta och mysa i solen med en bok, promenera ...

Av Sofie - 22 juli 2010 14:29


   Nu är min sista natt gjord och jag har semester i hela två veckor! Härligt! Vi satsar på en slapparsemester på landet men också en liten tur till Sälen kommer det att bli. Ska bli skönt att bara drälla runt lite, läsa bok och träna hund. ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards