Alla inlägg den 28 juni 2010

Av Sofie - 28 juni 2010 18:29

  


Midsommarhelgen passerade i en faslig fart men lite mys och hundträning har vi ändå hunnit med. Det blev en midsommar i stan pga mitt arbetsschema men det gjorde faktiskt inte så mycket, trevligt var det ändå.


Mot kvällen på midsommardagen packade vi picnic korgen och begav oss till Översjön ute på Järvafältet och hittade en grillplats vid vattnet precis i kvällssolen. Mysigt värre! Hundarna badade för fullt medan jag och Johan grillade och mös i kvällssolen. Självklart blev det även spårträning för de små liven.


Spårträning blev det även igår innan jobbet och fläckarna går bra nu. Speciellt den stora, det märks att han har kommit igång nu och orken börjar sakteliga öka! Samtidigt som jag är glad över det så är det dock lite jobbigt att behöva lägga så långa spår hela tiden. Tristan blir så besviken om det är för kort. Lyxproblem!


Jag märker att jag inte riktigt prioriterar min träning rätt just nu, jag borde verkligen lägga tid på lydnaden. Det blir så orättvist mot Tristan som får tävla otränad... Jag MÅSTE skärpa mig nu!


Hittade en våg i helgen som visade 10,5 kg med Milo på. Han är nog garanterat fortfarande minstingen i gänget. Undrar hur roligt det kommer se ut på rasspecialen med alla stora kullsyskon och lilla miniMi?! 10 valpar var det visst anmälda... Undrar vilka resterande 3 (?) är?! Oddsen borde iaf vara på Sockervindarnas sida!

Ovido - Quiz & Flashcards