Alla inlägg den 6 juni 2010

Av Sofie - 6 juni 2010 19:31

  

Efter en tung vecka med avslutande tenta på fredagen beslutade vi oss för att åka ner till lugnet och landet. Dock hade vi ett litet transport problem iom att vår bil numer flyttat till verkstaden pga av en liten incident. En oförsiktig man i en parkerad bil längs med vägen smällde upp sin dörr utan att se sig för och såklart träffade den vår bil så illa att lite grejer i motorn gick sönder... Lyckades även få en lång fin rispa i lacken längs hela sidan... Johans jobb var iaf snälla och lånade ut en pick-up till oss så det var bara att klämma ihop packning och tre hundar och åka.


På vägen ner stannade vi till i Gnesta och träffade Maria och Cash för lite bus. Min kamera blev kvar i bilen så jag jag hoppas Maria lyckades fånga vildingarna med sin!


Väl nere spred sig lugnet i själen och vi har njutit av vädret för fullt. Tristan, Milo och Frasse har levt livet med bus, spårträning och sömn i det fria. Tristan har gått riktigt bra i sina spår i helgen och Milo verkar nu ha förstått tjusningen med det hela för han vill inte sluta spåra när han väl hittat sin belöning. Det kan ju finnas mer! Roligt!


Årets första bad blev det också. Tristan och Frasse kastade sig ut i vattnet medan Milo funderade lite i vattenbrynet. jag hade väl inte trott att han skulle simma men vips så var lillfläcken ute med de stora killarna!


Bjuder idag på bilder från årets första badäventyr:

  

Killarna känner lite försiktigt på vattnet...

 

  

Med siktet på det stora blå!

 

  

Ska jag verkligen...?

 

  

Lugnt och fint

 

  

 

  

Äckligt att vara blöt tyckte Milo

 

  

 

  

Kamoflage?

 

  

Inte lätt att simma med massa skägg...!

 

  

 

  

 

  

Älgkalven Milo

 

  

Söt är han iaf!

 

  

Ren och fin

 

  




Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards