Alla inlägg den 31 januari 2010

Av Sofie - 31 januari 2010 13:15

Hittade en gammal film från en träningstävling i höstas och oj vad tävlingssugen jag blev! Prestationen under träningstävlingen var väl inte den bästa men känslan av hur roligt vi hade tillsammans gjorde sig påmind. Nu måste jag verkligen fokusera på det där jäkla fotgåendet för bortsett från den "lilla" detaljen så skulle vi kunna vara redo för start...


Igår var tanken att vi skulle åkt iväg på sökträning med nya bekantskaperna Malin och Vegas, Maja och Link. Tyvärr satte snön käppar i hjulet för den oerfarna sökhunden Tristan och vi satsade på lite uppletande och lydnad i stället. Uppletandet var katastrof och det gick inte så värst mycket bättre för Anna med Doc och Camilla med Choice heller. Det kändes som om aussiegänget från Solna-Sundbyberg gjorde ett riktigt bra första intryck... eller inte.


Efter uppletandet körde Maja och Malin lite markeringsövningar med sina duktiga räddningshundar och jag fick för första gången bekanta mig med "korvbullar", lite äckliga var dem faktiskt...!


Planen var sedan att träna lite lydnad men planerna var oplogade och att stå still och prata blev (som vanligt?) en högre prioritet. Passade dock på att träna lite tandvisning medan Malin och Maja fortfarande kan räknas som "nya" personer, det var längesedan vi gjorde det och monstret var riktigt duktig. Satt still och stoppade in nosen i handen, jättenöjd!


I Tristans ögon var det nya sällskapet kanonbra, han skulle sitta i knät på en gång och gosa. Pussar delade han också ut. Det var roligt att se då han ibland är lite försiktig med nya männsikor och vill att saker och ting ska ske på hans villkor.


I vanlig ordning tog jag med kameran men förstås blev den liggandes i bilen, minusgrader är inte bra för fotomotivationen.


Genomfrusen in i märgen började jag bittert ångra att jag lovat Johan att följa med ut och springa och i bilen hem försökte jag komma på hur jag skulle lyckas mygla mig ur det hela dock utan framgång... Skönt var det iaf efteråt när man kunde krypa ner i soffan med gott samvete.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards