Alla inlägg den 25 januari 2010

Av Sofie - 25 januari 2010 23:45

Ikväll var det i vanlig ordning dags för måndagsträning med aussiegänget på klubben. Jag, Tristan, Malin, Moa, Tjabo, Anna, Dalton, Doc, Camilla, Chenin och Choice lyckades ta oss dit så det blev fullt hus.


Dagens träning kan summeras med ett ord, LYCKA!

Efter veckor av dåligt fokus och bristande koncentration hos monstret, där "lukta gott" fläckar och andra hundar (ffa damer) vägt bra mycket tyngre än lite arbete med mig, verkar det ha släppt (peppar peppar). Tristan har ju skärpt till sig ordentligt i vardagen där vi lyckats leva rätt så harmoniskt tillsammans ett tag nu och idag märktes det att han tagit med sig sin nya attityd till träningsplanen.

Visst, Choice var där, en tollartik var där MEN han ville vara med mig och jobba med mig! Det kändes så himla härligt och vi lekte järnet och hade riktigt roligt tillsammans. Det var Tristan och jag!


Resultatet blev förstås därefter och jag är väldigt nöjd med dagens insats. Bäst var nog när han låg kvar på platsen fast Choice som låg bredvid drog upp eller kanske var det att vi för första gången någonsin lyckades få till det "perfekta" läggandet...


Vi jobbade mycket med att hitta positionen i fotgåendet och starter, ingångar med apport samt farten tillbaka efter gripandet och snabba lägganden. Vi har också återupptagit träningen av framförgåendet som jag lyckats "glömma" bort ett tag, känner mig inspirerad.


Självklart var det tvunget att strula lite, annars skulle det ju vara för bra för att vara sant och när träningen var slut och jag skulle gå tillbaka och packa ihop grejerna så drog monstret efter Choice, dock stannade han och kom tillbaka när jag röt till. Det hade jag aldrig trott...!


Träningsglädjen har återvänt!


För övrigt så har jag kommit till insikt med att en hemmaman inte vore så dumt att ha. Johan började sin utbildning idag (läser på distans) men hade inte så mycket att göra så istället röjde han upp och plockade undan en massa saker i vår lilla låda. Lagade mat gjorde han också så att jag kunde plugga när jag kom hem. Får hoppas att det håller i sig. Me like!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards