Alla inlägg den 18 januari 2010

Av Sofie - 18 januari 2010 21:09

Det  blev en tur till klubben ikväll för lite lydnadsträning tillsammans med Anna, Malin och alla hundarna. Det är verkligen tomt på klubben under vinterhalvåret men idag var det faktiskt en liten tollare med matte som gjorde oss sällskap på planen.


Det lilla aussiemonstret var supertaggad trots ett litet pass inomhus tidigare under dagen och trängde en massa i fotgåendet, det kanske var dumt men jag brydde mig inte så mycket om det utan lät honom hållas då hans attityd var underbar. Vi körde igenom det mesta men fokuserade lite extra på farten tillbaka under apporteringen som jag har blivit varse att jag slarvat med. Jag har koncentrerat mig så mycket på att han inte ska slå i apporten med tassarna först att jag glömt farten. Så nu är det ingen mer belöning för trav, här ska galopperas!


Innan vi åkte hem fick Tristan busa lite med Moa, så han är nog nöjd med sin kväll.


Tristan och jag har haft några riktigt bra dagar tillsammans nu, konflikterna under våra promenader med frustrerande hundmöten, dragande i kopplet och tuggummi i öronen har hållit sig borta. Han tom valde att komma tillbaka till mig när jag ropa istället för att springa fram till två hundar som var inom räckhåll! Man får passa på att suga i sig som en svamp så man har lite extra till de dagar när samförståndet mellan monster och matte inte riktigt är lika stort... 

Ovido - Quiz & Flashcards