Alla inlägg den 11 januari 2010

Av Sofie - 11 januari 2010 15:00

  

Johan och Andreas susar ner för backen

 

Nu är vi tillbaka i Solna efter en veckas härlig skidåkning i Sälen. Det lilla aussiemonstret fick inte följa med, utan fick spendera en vecka ihop med Malin, Robin, Moa och Tjabo på deras landställe i västergötland och inte grät han några floder över det. Vad dem hittat på för bus under denna vecka får ni fråga Malin om, men jag vet iaf att Tristan har fått prova på viltspår för första gången.


Här i Stockholm råder det rena sommarvärmen i jämförelse med temperaturen under veckan som varit. På nätterna har termometern visat -35 medan det under dagtid har hållit sig runt -20. Värsta dagen var det -26 i backen och det var inte skönt kan jag lova! Några vita tår och näsor har vi sett som akut fått värmas upp men humöret har varit på topp då det trots allt varit strålande sol hela veckan.


Pga kylan hade det inte kommit så mycket snö och ungefär hälften av pistarna var tyvärr stängda vilket gjorde att trycket på de nedfarter som var öppna ökade och mot slutet av dagarna var det isigt och uppkört. Roligt har det iaf varit och jag har tagit mig ner för backarna med skräckblandad förtjusning. Ju fortare desto bättre men också betydligt läskigare!


Att komma hem är med blandade känslor då vi har en evakuering på onsdag att se fram emot... Vilket betyder akut packning av hela hemmet på två dagar. Samtidigt är det oerhört skönt att få komma hem till det lilla monstret och tystnaden som finns hos en familj på endast två vuxna och en hund. Vi åkte ju med Johans familj som är allt annat en liten... Kurt, Britt-Marie, lillasyster Emma, Storebror Andreas med kompis Rydis, Storasyster Sandra med respektive Martin och deras två barn Nova och Nikki. Alla samlade under ett och samma tak!


Jag får tacka Malin och Robin för att dem tagit hand om Tristan under veckan och att dem aktiverat honom så väl att han nu bara sover medan jag packar, det underlättar något otroligt!


  

Johans söta systerdotter Nova i början av sin skidkarriär

 

  

Rydis, Johan och Andreas

 

Fina sälenfjällen  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards