Alla inlägg den 13 april 2009

Av Sofie - 13 april 2009 23:42

Nu är vi hemkomna från en helg i Habo. Det har blivit mycket ätande, så nu är frågan om jag fortfarande får på mig mina nya jeans?!


Alex och Emma var också nere i Habo med sina hundar så vi passade förstås på att träffa dem och tog bl a en sväng nere vid Vättern i kvällssolen, självklart med säsongens första mjukglass på piren. Med var också Frida och Björn, som fick stå ut med en hel del hundprat. Stackarna...

Lite skönt ser det väl iaf ut?!


Hundträningen har varit sparsam, men lite har vi ändå hunnit med. Korta korta pass med fotgående, apportering och stegen (bruks) är väl det som vi la krutet på. Stegen var himla roligt att träna, först var han lite tveksam men när han kommit på hur man skulle göra kastade han sig över den, även om jag inte bett honom. Precis så som han gör med hopphindret! Tekniken är jag riktigt nöjd med, lagom hastighet och utan tvekan.


Jag har också hittat den ultimata belöningen för fotgåendet... Prinskorv! Han vänder sig ut och in för att få korven! Att jag inte tänkte på det tidigare kan man ju fundera över...


Jag tvingade även Johan till att fota lite 1-årsbilder på Tristan, som jag hoppas att han kan tänka sig att lägga över på datorn imorgon... Snälla?!


Sedan vill jag bara rikta ett litet meddelande till min kära mamma:

Vad önskar du dig??? (Inga snälla barn!)


Tristan och Johans systerdotter Nova


Ingen är så knäpp som Tristan, tokhund!


Ovido - Quiz & Flashcards