Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Sofie - 7 mars 2010 18:58

  


Igår var en härlig dag där tiden försvann alldeles för fort! Att sitta i en stor valplåda med 11 små aussievalpar är alldeles, alldeles underbart. Speciellt när en av dem ska flytta hem hit om bara 5 veckor. Nedräkningen är påbörjad!


Även om tre veckors valpar kanske inte är jordens livligaste så var det ändå några av hanarna som värmde hjärtat lite extra. Ska bli spännande att komma tillbaka när det är lite mer liv i de små benen och få veta vem som ska bli vår nya lilla stjärna!


Idag blev det istället en härlig dag utomhus i solskenet, Vi packade väskan med fika och gav oss ut till en del av Järvafältet där vi inte varit tidigare för lite upptäcksfärd. Vintern är inte den bästa tiden att prova sig fram i okänd skog då stigarna är rätt så icke-existerande men med karta och GPS så går allt. Fikapaus blev det i solen och hundarna fick busa av sig ordentligt.


Väl hemma igen var det ett trött litet aussiemonster och en trött farbror schnauzer som kröp ihop i varsinn liten hög och somnade. Fyra timmar med äventyr och bus tar på krafterna.


  

Tripp, trapp, trull...


  


  

Det är inte lätt att vara liten när man blir nersprutad med snö av ett galet aussiemonster.

 

  


  


Ovido - Quiz & Flashcards