Alla inlägg den 15 februari 2010

Av Sofie - 15 februari 2010 21:30

Efter en kort dag i skolan har jag varit hyfsat effektiv får jag nog säga. Åt lunch och satte mig faktiskt och pluggade därefter, för att sedan gå ut och springa en sväng. Jäkla skitmodd beskriver min sinnestämning under löpturen ganska bra, två steg fram och ett bak. Man kommer ingenstans och man blir trött i vristerna av att spänna sig hela tiden men lite duktig känner man sig iaf efteråt.


I vanlig ordning var det sedan dags för träning på klubben. Tristan var lugn och pipfri men tyvärr saknades fokus. Nötte lite på framförgåendet och Majas tips från i fredags har gett utdelning, nu stannar han utan att vända sig om! Då jag var trött och avslagen så tänkte jag att träningen skulle bli kort men lagom till att vi skulle gå kom Camilla med en löpande Choice, så vi fick stanna lite extra för attitydträning.


Efter träningspasset med ganska dåliga resultat blev jag glatt överraskad när Tristan bestämde sig för att vara superlydig på kvällssvängen. Det är verkligen inte lätt för psyket att vara hundägare...!

Ovido - Quiz & Flashcards