Alla inlägg den 18 augusti 2009

Av Sofie - 18 augusti 2009 22:57

Den här dagen har verkligen rusat iväg och jag vet inte riktigt vad jag hunnit få gjort... Men jag har ju faktiskt semester och då är det ju helt ok att dra ner på effektiviten, eller hur?!


Det lilla aussiemonstret har iaf hunnit gå på dagis även denna dag med varierad framgång. Inne ligger han och sover men på promenaderna blir han tydligen väldigt stressad och personalen har lite svårt att få det under kontroll så imorgon ska vi gå med på promenaden och se om vi klarar av att styra upp det hela...


En tur till klubben med Malin, Moa, Tjabo, Camilla, Chenin och Choice blev det också. Träningen gick väl helt ok, körde framförgående som gick rätt så bra faktiskt. Tempot var kanon, han stretade i stort sätt ingenting, huvudet rakt fram och han gick rakt (åtminstonde när vi hade ryggen mot publiken), vad mer kan man begära?


Vi fick tråkigt nog lägga en hel del tid på hoppet, som tidigare suttit jättebra och som nästan fungerat som ett "belöningsmoment", efter en liten olycka förra veckan. Tristan skulle göra återhoppet och gjorde ett enormt misstag i avståndsbedömningen och hoppade av alldeles för tidigt (jag tror att han blev bländad av solen) vilket slutade i att han landade hängande på hindret (stackaren lyckades med att få skrapsår på snoppen...). Detta missöde blev ett stort hjärnspöke för det lilla aussiemonstret och han började vägra att ens gå i närheten av hindret. Men efter dagens träningspass har han fått tillbaka suget på uthoppet och han gör även återhoppet men på lite lägre höjd.


Jag tror att detta går att träna bort, Tristan behöver bara bygga upp självförtroendet igen, men det är lite tråkigt att det hände så nära inpå... Jag har inte riktigt råd att bli av med mina "belöningsmoment".


Efter hundträningen skulle jag hem till mamsen för lite firande av min födelsedag i efterskott (TACK SÅ JÄTTEMYCKET FÖR PRESENTERNA!) så så mycket socialisering hann jag inte riktigt med, men imorgon har jag beställt en ny träningsdejt med Malin, Moa och Tjabo så då får vi en ny chans!


Idag får fina moster Moa stå för bilderna:


 

Are you talking to me?!

Ovido - Quiz & Flashcards